BLOGI

Tervetuloa lukemaan blogiani. kerron omaa tarinaa Etä-äiteydestä, avioerosta, alkoholismista, yrittäjyydestä, tunnetiloista, äitinä olemisesta ja arjestani tässä muuttuvassa maailmassa.
Kun kaipaat vertaistukea elämän käänne kohdissa. 


Kun alat lukemaan blogia, huomioi että ensimmäinen tarina on viimeisenä "AikansaKutakin" 
 


Yrittäjyyden jälkeen olin esimies asemassa ja pidin työstäni todella paljon. Menestyin hyvin työssäni ja pidin mitä tein niin todella paljon. kävin koulutuksissa ja palavereissa. haastattelin henkilökuntaa meille töihin, rakastin sitä työtä niin paljon. vieläkin kuulen alaisilta, kuinka hyvä meininki meillä oli silloin ja se todella olis sitä.

Aina kun lapset lähtivät isälleen laitoin oven kiinni en voinut mennä tai katsoa huoneeseen sen aikana, kun lapset oli poissa.

Olen yrittänyt löytää tasapainon arkeen. Kaikella on tarkoitus, myös niillä ihmisillä miksi he tiettyinä elämän hetkinä ovat sinun elämässäsi. Ihmisiä tulee elämään ja menee. on kiva huomata, että tietyssä elän tilanteessa tietynlainen henkilö on sinun kanssa enemmän. toiset ihmiset jää pysyviksi ystäviksi toisten kanssa tiet erkanee. se on...

Aina kun palasin kylälle niin masennuin ja exän kiusaaminen minua kohtaan alkoi. En nähnyt valoa enkä värejä vaikka yritin ajatella positiivisesti.

Asuin lasten kanssa eron jälkeen ensinmäiset 3 kk siskon luona. sopeuduimme uuteen arkeen pikkuhiljaa. siskon perheen tuki oli saman katon alla, toinen vaihtoehto olisi ollut turvakoti, mutta onneksi siskon perhe otti minut ja lapset avosylin vastaan. minulla oli myös kaksi koiraa silloin ja ne tulivat meidän mukana kylille,

Voiko sitä loppupelissä tietää, milloin erota?
Olen niitä ihmisiä, jotka haluavat nähdä virheitä ja pahaa oloa monta kertaa parisuhteessa ennen kuin tekee lopullisen päätöksen. lyödä monta kertaa päätä seinää ja olla keskellä parisuhde riitaa.