Odottavan aika on pitkä!!

03.05.2023

Kun sain kuulla asianajajalta, että ei ole montaa vuotta enää kun lapsi 12? olisiko meidän parempi vetäytyä ja sinun odottaa siihen asti, kun lapsi saa päättää. Eli toisin sanoen exä oli liian iso vastus minulle, ei ollut todistusaineistoa juomisesta tai henkisestä väkivallasta, olet heikoilla. 

olisin saanut varmaan kerättyä kasan kylän ihmisiä todistamaan asiaa, mutta en voinut sotkea muita meidän tilanteeseen.

nyt kun ajattelen niin miksi en olisi voinut, mutta silloin ei ollut rohkeutta, oli vain pelkoa ja epävarmuutta. Tilanteet saa minut vieläkin itkemään ja havahtumaan mitä paskaa olen saanut kokea. jälkiviisautta ajatella, että olisi ollut hyvä kerätä todistusaineistoa suhteen aikana. Toivon, että sinä joka luet blogia tee niin vaikka se silloin tuntuu turhalta, se voi olla iso avain vapauteen myöhemmin. 

Moni sanoi, että eiköhän se ajan kanssa rauhoitu ja lopeta kiusaamisen sinua kohtaan. välillä jopa itsekin uskoin tuohon, mutta exä on todistanut muuta. se on tehnyt kiusaa koko saatanan 10 vuotta ja loppua ei näy se pelaa likasta peliä ajattelemalla vain itseensä eikä lapsen parasta. Olen estänyt hänet jokaisesta sovelluksesta. Mutta hänellä on omat keinot. 

Molemmat lapset halusi asua luonani ja muuttaa luokseni viimeksi vanhempi lapsi halusi hakea minun kaupunkiin kouluun ja samalla muuttaa minun luokse. Olin niin iloinen kuullessani tämän ja näin jo yhteisen arjen mielessäni. Kerran kun lapseni tuli meille, hän kysyi? : mitä isä tarkoittaa sillä, että jos hän muuttaa sinun (äidin) luokse niin hän joutuu myymään talon ja sitten hänellä ja sinun sisaruksella ei olisi asuntoa!

Ajattelin, että vittu mikä kusipää (toki mielessäni)  kerroin lapselle, että se tarkoittaa sitä, että sinun isä saa sinusta tukea ja jos muutat minun luokse se menettää tuet ja kiristää sinua että menettäisi asunnon sen takia.

En voinut uskoa, että se on niin kiero


Hän kiristää lasta valehtelulla ja näin saa sen, että se ei voi koko lapsuuden aikana asua oman äidin kanssa. olen ihan paskana tästä, en voinut uskoa että se jaksaa tehdä meille niin paljon pahaa mitä muut ei voi nähdä. ei ole ketään kuka voi auttaa tälläisessä tilanteessa, olen ihan yksin.

Se mitä odotin monta vuotta, että toinen lapsi on 12 ja hän on kokoajan itkenyt luokseni ja olen lohduttanut, että kohta olet 12 sitten pääset Äidin luokse. Laskimme vuosia yhdessä ja vuodethan menee nopeasti. Mietin jo meidän elämää ja arkea hommasin isompaa asuntoa, että kaikki näyttää hyvältä myös soskun silmin.  

Se vuosi, kun koitti vihdoin. 12 vuotta!! vihdoin odotus palkitaan ja voimme elää yhdessä.Eräänä päivänä lapseni ilmoitti että heille tulee koira, mitä lapseni aina toivonut. Mietin mielessä, että miten sattuikaan, että koira tulee just nyt heille, kun lapsi täyttää 12.  en enää osannut ajatella, että exä olisi niin kiero, mutta kyllä se on.

Nimittäin, kuka sitä koiraa hoitaa jos muutan äiti sun luokse, en voi jättää koiraa. se on ostettu, että sitä pitää kouluttaa ja käyttää näyttelyissä.   Minä mietin mitä sanon, että en hauku lasten isää lapselle. Parempi oli olla vain hiljaa ja todeta voi miten ihanaa, että saat koiran. Lapsi oli niin iloinen koirasta en voinut pilata onnea. "No onpa kiva, että sulla koira sielä"  Toisekseen sain myös kuulla kuinka paska harrastus joukkue on kaupungissa missä asun ja sielä vain narkkareita ja hulluja.  Lapseni kertoi nämä kaikki tiedot minulle. Mietin, että raukka on peloteltu kaikella paska puheella, jotta se ei uskalla muuttaa minun luokse. ei kukaan 12 vuotias voi ajatella noin jostain kaupungista.  

En voi muuta kuin romahtaa ja toivoa parasta että lapset voi hyvin ja minäkin selviän tästä paskasta mitä joudun kokemaan. 

Tekisi mieli romahtaa lapsille ja näyttää tunteet enemmän! miten kärsin ja ikävöin. itken heitä viikottain ja kaipuu on kova. En voi tehdä sitä heille, sekoittaa mieltä enemmän. mä ehkä kestän tämän kärsimyksen ja exän ässät hihasta.

"kyllä äiti pärjää"